9 maj 2013

Examenspåse och bokmärke

Hej!

Vi fortsätter att visa vad vi gjorde på vår DT-träff för några veckor sedan. Vi fick en färgutmaning och fick välja en sorts påse att altra. Jag valde en lite större brun påse, i storlek nästan som en kompostpåse faktiskt. Jag valde att klippa av en decimeter på längden. Sedan så stansade jag med en av mina favoritstansar från EK-success för att få en snyggare kant.


Mönsterpappren kommer från Cizas förråd så jag vet inte märket. Jag gjorde i alla fall en ficka som jag stack ner en tag i. En till tag fick sticka fram bakom det avrivna mönsterpappret.
Jag stansade även ut en bladsvirvel (Cheery Lynn) och en fjäril (också Cheery Lynn) i samma mönsterpapper som fickan är gjord i. På fickan har jag stämplat Idag tar du examen, den finns givetvis även som digistämpel.


Här ser man mina tags lite närmare. Runt kanterna på tagsen har jag stämplat med en del av min personliga stämpel. Det är ramen runt mitt namn jag använt och duttat runt.
Den alltid användbara Grattis fick pryda den ena och vilken underbar dag fick fylla den andra tagen.

Här hemma har jag också pysslat lite. Tänkte visa er ett bokmärke som jag precis gjort klart till min son. Försöker få honom att läsa lite mer och spela datorspel lite mindre och då behövdes ett roligt bokmärke tyckte han. Det blev lite blänk i bilden när jag fotade med mobilen men jag hoppas det inte är allt för störande.  Nu har jag uppdaterat fotot i lite mera dagsljus :-)


Motivet är en KennyK digistämpel som heter Map Kid. Jag har färglagt med min nya passion: Copicpennor. Det är en brun cardstock som jag skurit till i lämplig bokmärkesform. Mönsterpappret kommer från BoBunnys Blast off!-kollektion. Jag köpte mig ett eiffeltorn häromdagen, den kommer från Marianne design. Jag satte metalltape på en cardstock och så körde jag igenom det tillsammans med tornet i min Bigshot, sedan färgade jag in metallen med lite blått Inca gold. Längst ner har jag satt Pysseldags latinska digistämpel Crescat Scientia (må kunskapen växa). Lite band och spets i franska färger fick det bli så inte tornet skulle känna sig ensamt. Nu hoppas jag sonen kommer att blir nöjd :-) Ha en fin Kristihimmelsfärdsdag!

Kram RosaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!