14 maj 2013

Ett annorlunda kort

När jag var klar med 1-timmesutmaningen under vår DT-träff så var jag fortfarande inne på snabbspåret.... Utan att tänka alltför mycket startade jag ett annat snabbt kort - som ändå ser otroligt arbetat ut.

Stommen är en bit vaxpapper som jag fick av min DT-kollega, jag har bara rivit kanterna till en ruff rektangel och sen vikt det på mitten. Ovanpå det monterade jag wellpapp, distressad med Gathered twigs på kanterna. Sen Tissue paper från Tim Holtz, ordentligt knölat och distressat.  Ovanpå det satte jag sen en riktigt härlig stämpel Vykort, som jag stämplade slarvigt på med Adressat och Kärleken är tålmodig. Här lämnade jag sen vykortet för att senare när någon mottagare ska få det så kan jag montera på någon passande textstämpel ovanpå. I hörnet skapade jag en blomma av en mässingsblomma och tre handrullade rosor av akvarellpapper, distressade med Adressat-stämpeln och Gathered twigs.

Insidan höll jag enkel, wellpapp, Tissue paper och en tom ruta för hälsningen av 4CC-papper. Detta kortet saknar styvheten i ett vanligt kort, men jag gillar enkelheten och känslan av återvinning.

Ha en trevlig tisdag.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!