1 apr. 2013

Var och en är skaparen av sin egen lycka

Hej på er!

Jag kommer att vara din GÄST DT den har månaden! Jag heter Tabbatha och mitt blogg kan ni hitta här. Jag är främst en kortpysslare, men jag tycker väldigt mycket om "getting inky". :) Under månaden ska jag visa er flera nya digitala stämplar från Pysseldags webbshopen. Alla passa bra för kort eller för en art journal, tag, ATC, o.s.v.

Jag hoppas att jag kan inspirera er lite då och då under månaden! För min första inlägg vill jag visa er ett kort som jag tyckte passade perfekt som ett get well kort eller ett sympathy kort.


På kortet använt jag tre olika digitala stämpel. På bakgrunden använt jag Latin Background som en overlay på en digitala papper som jag hade. För att visa stämpel bättre, bytte jag färg till en ljus gul som passade bra till pappret. 


För fokalmotivet använt jag Fjäril och Larv digital stämpel, som jag färgade med min Copics. Sen gjorde jag en 3D relief av fjärilen med häftkuddar.


På sist, använt jag den fina stämpel som prata direkt i mitt hjärta. "Faber est quisque fortunae suae. Var och en är skaparen av sin egen lycka." Så fint!


 Jag vill bara säga tack till Ciza för de fina stämplarna och för möjligheten att vara med hos Pysseldags för den har månaden!
1 kommentar :

  1. Vilket läckert sätt att jobba med digistämplarna! Snyggt!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!