3 apr. 2013

Tittut å grattis!

Idag fyller min ena systerson 1 år och jag har pysslat ihop ett litet kort till honom.
Det blev ett dubbelt kort med ett "tittut-hål" :-)
Den supersöta giraffstämpeln finns i webshopen under Nillas stämplar
Fördelen med de digitala stämplarna är att man själv kan anpassa storleken så att de passar ens behov :-)

Grunden är ett beige cardstock 15x30 cm som jag vikt på mitten. Det mönstrade pappret är från Prima "So Cute". Har chalkat på alla kanter, även i "tittut-hålet". Bokstäverna, siffran och hjärtat är stickers från Doodlebug som jag satt på vitt papper och sen skuggat med en beige Promarker. I vänsterkanten satte jag en remsa som jag klippt ut från det mönstrade pappret och fyllde i lite extra med vit penna runt krypen. De supersöta girafferna har jag färglagt med Promarkers. Allt är ditsatt med distanskuddar.
Tittut! säger girafferna :-)

Insidan av kortet....här kommer jag skriva en liten hälsning till det lilla gossebarnet :-)

Kramar
Linda4 kommentarer :

 1. Sååå härligt!! Supersöta giraffer!

  SvaraRadera
 2. Men Linda så fint det blev! Härliga färger!
  KRAM Rosa

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket :-) Kramar Linda

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!