12 apr. 2013

Skärfiler till alla digitala stämplar

Det är fredag!!! :D Tjohooo.
Det innebär att jag egentligen kanske ska visa något jag gjort, men det kommer senare idag.
Nu på morgonen ska jag berätta att Pysseldags kommer att erbjuda något som jag tror att ingen annan svensk butik erbjuder, nämligen skärfiler till sin Silhouette eller Craft Robo till våra digitala stämplar.

Detta innebär att när ni köper en digital stämpel får ni, förutom själva motivet, även en skärfil som skär ut en anpassad siluett/ram till motivet/texten. Jag ska även försöka göra en print & cut out-fil.

Ni hoppas säkert att allt redan är klart, men så är inte fallet tyvärr. Jag kommer att starta arbetet nu och kommer att börja med Nillas underbara stämplar. Jag kommer att uppdatera varje digitalstämpel i shoppen när den har en sådan skärfil. :)

Jag hoppas ni tycker detta låter jättebra och kul som vi tycker. :)

Och ni har väl inte missat att vi har beställning på frankeringsseten?
Det erbjudande som är nu kommer att försvinna den 1/5. :)

Till sist vill jag åter slå ett slag för välgörenhetsprojektet Från kreativitet till välgörenhet, där alla är välkomna att skänka alster och/eller pysselsaker som inte längre används. Läs mer på bloggen eller i  projektets facebookgrupp.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!