30 apr. 2013

På konfirmationsdagen

Här kommer ett av mina fyra alster som jag gjorde under vår härliga DT-helg. Mycket ovanligt för mig att ha välgjorda alster med hem, de flesta brukar bara vara ihopkastade saker som jag sen slänger längst ner i nån låda och glömmer bort att de alls existerat. Men denna gången blev det bra, till och med mycket bra.

Idag bjuder jag på ett litet alter, kraven var papperspåse & denna bild och dessa färger. 

Först skar jag bort överdelen av påsen och ersatte med handtag av vackert, grönt satinband som matchar mönsterpappret. Monterade bandet med superstark, dubbelhäftande tejp, det flyttar inte på sig i första taget. Sen monterade jag två stycken mattor av grön och blå cardstock också mönsterpappret. Detta papper var så vackert i sig självt, så jag ville inte dekorera det så mycket mer. Jag monterade lite washitejp längst ner på pappret för stämpelflickan att sitta på och halvpärlor i hörnen. Stämplade upp På konfirmationsdagen på 4cc-papper och skar till en matta av rosa cardstock - detta monterades sen med distanstejp för att få lite djup på påsen. Stämpelflickan är målad med Distress markers på akvarellpapper och har lagt lite highlight med vit penna på kläder och hår. Allra sist använde jag en glitterpenna och målade konturerna på rosorna, detaljer på flickan, runt mönsterpappret och runt texten. En enkel men ändå arbetad och vacker påse att stoppa en liten konfirmationspresent i.

Här hittar ni fler stämplar för konfirmanden.

Tack för titten! Ha en fortsatt trevlig vecka.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!