25 apr. 2013

LO-utmaning

Åh vilken härlig helg vi haft hemma hos Ciza med pyssel och utmaningar för hela slanten! Ni kommer att få se  vartefter här i bloggen vad vi gjort. Jag har valt att idag visa den LO som jag gjorde. Vi fick alla utgå från samma skiss och samma foto. Vi fick härja fritt i pysselrummet (även kallat paradiset) och testa på olika tekniker. Det är kanon när man får den möjligheten att testa färger och kladd som man inte har själv.

Jag valde en mask i form av hönsnät och så tog jag distressdyna och färgade in det lila. Jag använde gummistämpeln kaffefläcken och stämplade lite här och där. Kanterna på den vita cardstocken är riven och infärgad med distressfärg. Längst bak är en svart cardstock.Jag har använt mig av mönsterpapper från Prima, lite ostduk och en metallblomma som dekorationer.Textstämplen du är en vinnare  finns både i gummi och digital form. 


Missa nu inte möjligheten att köpa frankeringsseten i gummi innan sista april! 

Ha en fin dag så ses vi nästa torsdag! 
Kram Rosa3 kommentarer :

 1. Denna blev himla tjusig, gillar att du fick med lite lila också :-)
  Kram <3 Linda

  SvaraRadera
 2. Den blev riktigt läcker Rosa!
  Jag tycker du ska göra LO's oftare. :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Rosa, du är en hejare på att skapa och vill alltid lära dig nåt nytt. Jag beundrar din fina LO med härliga färger och massor av fina Pysseldagsstämplar.
  Kul att få höra lite om er helg tillsammans.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!