22 apr. 2013

I det oändliga...

Hej hej! Det är måndag och tid för mig att visa er en annan projekt som jag gjorde. Det är någonting annorlunda för mig, men det är bra att försöka göra någonting annorlunda ibland. :D


 Jag valde att göra någonting annorlunda med detta projekt. Jag tyckte väldigt mycket om texten "ad infinitum i det oändliga" och valde att fokusera på det men jag försökte att göra någonting nytt med tekniken. :D


Bakgrunden var gjord med Tim Holtz Tissue Paper och Picket Fence Distress Stain. Jag stämplade flera elegant stämplar i röd. Sen skapade jag ett hjärta av papper och aluminium folie som jag täckte med röd washi tape.

Det är annorlunda men det ser bra ut, i synnerhet det fokus som är på texten. Oj vilket fint väder det var under helgen! Jag hoppas att alla ni har haft en trevlig helg och att nästa vecka bli lika bra. Vi ses på nästa måndag, som är min sista dag hos Pysseldags.

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!