17 apr. 2013

Hjärtligt rosa...

Idag blir det mycket rosa, lite glitter och lite spets i bloggen :-)
Jag vill visa tre alster med tre av Pysseldags digitala stämplar som jag tycker mycket om...
Tre rosa alster som går i samma stil...
Jag har använt mig av tre papper till dessa: vinrödaktigt cardstock, ljusrosa cardstock och ett härligt mönstrat papper som är blommigt på ena sidan och glitterprickigt på andra. På samtliga textmotiv har jag ritat en skir kant och chalkat med rosa ytterst. Alla alster har fått lite fin spets på sig också :-)
En stor tändsticksask med ett fint citat "Vänner är som änglar..."
Den fina citatängeln har jag färglagt med Promarkers och glittrat vingarna.
Ängeln och stora hjärtat är från hÄnglar och stÄnglar. De är också färglagda med Promarkers och har fått lite Stickles-glitter på sig :-) 


En liten tändsticksask med det fina citatet "Njut av stunderna..." Jag piffade till textstämpeln med några rosa halvpärlor.
Kossan och ängeln är från hÄnglar och stÄnglar och är färglagda med Promarkers.


Å här är ett dubbelt kort med citatet "Njut av stunderna..." och en Tulpan. Tulpanen har fått olika rosa prickar med Promarkers samt lite glitter.
Den rara ängeln är från hÄnglar och stÄnglar. Den är färglagd med Promarkers och vingarna, mönstret på klänningen och skoknapparna har fått lite glitter på sig.

På vänstra delen av kortets insida får det plats en hälsning :-)
Vagnen och blomman är från hÄnglar och stÄnglar. Allt är färglagt med Promarkers och jag har glittrat blommorna, ballonghjärtat samt kanterna på det rosa pappret med Stickles.

Kramar
Linda4 kommentarer :

 1. Jätte fint :).
  Va fint färglagt
  Älskar hÄnglar & stÄnglar.

  SvaraRadera
 2. Tre superfina alster med fina texter och fina detaljer. Gillar rosa, så de passar mig perfekt. Gillar både Rosa(dig) och rosa faktikst ;)
  Kram ♥

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!