24 apr. 2013

Grattis lilla mamma...

I helgen som var, samlades vi i DT-gänget hemma hos Pysseldags-Ciza där vi scrappade och mös :-)
Har fått lära mig att använda lite nya saker, så nu kommer det bli lite tufft för plånboken tror jag...:-)
Min mamma fyllde även år, så jag passade på att göra ett litet kort till henne.
Jag har använt mig av tre stämplar från Pysseldags.


Grunden är ett mörkrosa cardstock som jag chalkat kanterna på samt ritat en linje med vit penna. Över det limmade jag fast ett rosa/rött mönstrat papper från Panduros Tilda, som också fått chalk i kanterna samt "splasch" från Distress Stain i tre olika rosa nyanser. Texterna har jag stämplat på ljusrosa cardstock, ritat en kant med svart penna och limmat fast på ett vitt cardstock (som jag chalkat med beige färg) Pappersblommorna sitter ihop med olika brads och har fått lite Stickles-glitter på sig. Längst ner sitter en spets, som jag chalkat och glittrat överkanten på och i hålen har jag satt rosa halvpärlor. Ängeln är från hÄnglar och stÄnglar och hjärtat är ritat. De är färglagda med Promarkers och har också fått en liten dos Stickles-glitter. Allt är ditsatt med distanskuddar.

Grattis å Kram kommer strax till shopen

Här har den fina digitala stämpeln, som kommer 1/5, fått pryda hela baksidan på kortet. Kanten är chalkad och jag har "splashat" med Distress Stain i tre olika rosa nyanser.

Kramar Linda4 kommentarer :

 1. Väldigt fint kort!! Härligt med så starka färger!gillade textstämplarna och även baksidan. Kram Pillan

  SvaraRadera
 2. Det blev så himla snyggt! Nu blir du väl splashLinda med svenska folket framöver :-D
  KRAM Rosa (tack för senast) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Rosa å tack för senast :-)
   Ja, jösses vad jag ska splascha nu =D Ska bara ta mig till en butik som säljer såna där roliga små flaskor :-)
   Kram <3

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!