11 apr. 2013

Franskt kort

Hej!

Rubriken låter ju som det finns risk (chans?) att det är lite ekivokt i bloggen idag, men riktigt så vågad är jag inte.

Jag har precis varit på en föreläsning som handlade om energigivare och energitjuvar. När jag sedan satte mig vid pysselbordet tyckte jag att den latinska textstämpeln passade så bra in i det temat.

Det är fyra digistämplar på kortet idag och en gummistämpel. Mönsterpappret kommer från Maja Designs senaste kollektion.


Närbild på textstämpeln "var och en är skaparen av sin egen lycka" och bakom textstämpeln sitter april månads freebie, vintageklockan


Blommor fick jag med den här gången också och en liten rosett. Spetsbandet har jag häftat fast med färgade klamrar.Här är också en freebie som Ciza bjöd på i mars när det var internationella kvinnodagen. Bakom den gömmer sig en av de nya franska stämplarna "Franskt brev". Jag är väldigt förtjust i gummistämpeln "adressat" och den har jag stämplat lite runt kanterna på motivet.


Material jag använt: EKSuccess kantstans "avrivet papper", Spellbinders oval, fästkuddar, lim, biltematape, band, blommor, bling och stickles. Alla kanter är färgade med vintage photo distress ink.

Missa inte att förhandsbeställa de läckra poststämplarna i gummi, senast 30 april! Perfekta att använda på kanterna av motiven tycker jag.

Ha en fin dag!

Kram Rosa


1 kommentar :

  1. Super super suuuuper fint! Avis på dina stansar och dies ;) Väldigt snyggt. Kramar Pernilla

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!