2 apr. 2013

Enkelt grattiskort

Hej, nu kikar jag in en snabbis med ett enkelt grattiskort. Fick en beställning på ett kort till en blå tjej och beställaren valde ett stämpelmotiv från Kenny K.

Stomme av vit cardstock och mönsterpapper i blå toner från Maja Design Vintage summer. Motivet är utskrivet på 4CC-papper och färglagt med Copic-pennor. Monterade en bred vintagespets under motivet, arrangerade blomgrupper och några halvpärlor.

Beställaren skulle ge bort pengar, så på vänster sida i kortet monterade jag en papperspåse dekorerad med privata stämplar med en tag i craftpapper. På högersidan monterade jag mönsterpapper på samma sätt som jag gjort på framsidan, stämplade privata swirlstämplar i hörnen och så de klassiska grattisstämplarna som jag absolut inte klarar mig utan: Grattis på födelsedagen och Önskar.

Ha en trevlig tisdag!

2 kommentarer :

  1. Superfint! Gillar insidan minst lika mycket som själva kortet! :)

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!