15 apr. 2013

En fjäril tag

Hej hej! Det är Tabbatha igen och jag vill visa er mitt tredje alster. Det här är en enkelt men snyggt tag som jag gjorde med digistämplen Fjäril, men det fungera med flera olika fjärilar stämplar.
Hello there! It is Tabbatha again and today I wanted show my third creation. It is a simple, yet beautiful tag that I created using the digi stamp "Butterfly", however this technique works with all sorts of butterfly stamps.


Jag börjarde med att använda min palett kniv för att sprida ett tunt lager av modeling paste genom en mask från Prima. Efter pastan torkades färgade jag taggen med Crushed Concord Distress Stain och sprejade det med vatten för att ytterligare distressa den.
I started off using my palette knife to spread a nice and thin layer of modeling paste through a stencil from Prima. After the paste had dried I colored the whole tag with Crushed Concord Distress Stain, which I then spritzed with water for a more distressed look.
Jag färgade två gammla tyg blommor med London Blue Dylusions Spray och Broken China Distress Stain. Jag färgade också flera flaggar med olika Distress Stains (Picked Raspberry, Rusty Hinge, Mowed Lawn, och Broken China).
I colored two cloth flowers first with London Blue Dylusions Spray and then with Broken China Distress Stain. I also colored up some flags with different Distress Stains (Picked Raspberry, Rusty Hinge, Mowed Lawn and Broken China).

Jag beskärde fjärilen från motivet och skrev ut tre kopior av stämpeln som jag färgade med Picked Raspberry och Rusty Hinge Distress Stains. Sen applicerade jag Rock Candy Crackle och Glossy Accents för att åstadkomma ett starkt tjockt embellishment.
I cropped the butterfly from the original stamp and printed out three copies of it, which I colored with Picked Raspberry and Rusty Hinge Distress Stains. I then applied Rock Candy Crackle and Glossy Accents with the hopes of creating a strong, thick embellishment.
 

Jag hoppas att jag har inspirerat dig att göra någonting annorlunda, till exempel att beskära bitar av digi stämplarna och använda bitarna på nya sätt. Vi ses nästa måndag!
Well, I hope I inspired you to do something a little different, such as crop your digi image and use just a bit of it in a new way. See you again next Monday!

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!