29 apr. 2013

Av hela mitt hjärta

Hej hej! Det är Tabbatha och idag är mitt sista inlägg för den här gången. Jag vill bara säga tusen tack för att ha fått vara med hos Pysseldags - det har varit jätte roligt och spännande att försöka att göra någonting annorlunda med textade digitala stämplar.

Jag använt stämpeln "Ab imo pectore: Av hela mitt hjärta" som du kan köpa här. Kortet gjordes genom att först skriva ut stämpeln så stort som mjöligt men så att stämplen skulle passa bra på kortet. Jag genomsökte sedan mitt stash för koordinerande färger för att skapa flaggor. Kortet är helt i CAS stil och passar perfekt för att använda din stash!


Det har vait en rolig månad och jag är så tacksam att Ciza bad mig att vara gäst DT. Tusen tack!2 kommentarer :

 1. Tusen tack Tabbatha för att du varit gäst-DT.
  Vilka alster! Underbar inspiration har du gett oss!
  Tack. :)

  Kram Ciza

  SvaraRadera
 2. Jätteläckert kort och en härlig idé som du bjuder på :) Kramizar Susanne

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!