4 apr. 2013

Alla goda ting är 3

Hej! Välkommen till min bloggdag här hos Pysseldags! Du har väl inte missat att det är massor med nya digistämplar i shoppen och dessutom just nu i april är det var tredje digistämpel på köpet! Så skynda in i shoppen och handla!

Så här ser dagens alster ut från mig, det är nya mönsterpapper från Maja Design "Vintage spring basics" som jag använt.


Jag har spunnit vidare på siffran 3. På mitt kort så hittar man digistämpeln "alla goda ting är 3" och jag har skrivit ut den så den skulle passa att stansa ut med Magnolia-tagen. Runt om på kanterna har jag stämplat med gummistämpeln "Adressat".  Jag har knutit en rosett med ett seambinding band.


Blommor har jag fått med den här gången också och nu körde jag bara på, jag ville ha lila och vitt. En Cheery Lynn bladsvirvel fick vara med och så glitterstickles på blommorna.


Jag har färglagt en digistämpel från Saturated Canary med Distress Markers. Jag upptäckte att den laserskrivare jag har till låns inte klarar tjockare papper än 160 g. Jag brukar använda 200 g papper och då har skrivaren gjort kladdiga utskrifter. Jag hade ett tunnare akvarellpapper och körde på den istället och då så funkade utskriften! Men det blev lite annorlunda att färglägga istället. Det gick skapligt bra men inte som jag var van. Ovalerna är utstansade med Spellbinders. Jag har klickat lite liquid pearls på varje våg och runt om motivet.


En närbild på fågelboet, så man fattar det här med alla goda ting är 3... :-)


På insidan har jag satt akvarellpapper som jag färgat in kanterna på och stämplat in mönster med en privat stämpel. Jag har stansat ut med en Martha Stewart around the edge på två fyrkanter. Sen har jag helt enkelt monterat fast dem på en cardstock 6x12". Jag bigade på mitten med ett litet mellanrum så att det skulle gå att öppna kortet lättare.


Så här ser kortet ut från sidan:


Så här ser kortet ut på baksidan där jag givetvis satt min vackra personliga stämpel:


Det var allt för mig idag, ha en fortsatt fin torsdag! 

Kram Rosa2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!