11 mars 2013

Vintervackert & Änglagott

 Hej på er!
Nu är det måndag igen och det är jag / Nilla som gästbloggar hos Ciza / Pysseldags nu i mars.

Idag bjuder jag på Änglagott och Vintervackert i pyntade cellofanpåsar, det är ju snart påsk och bra att ha lite "gåbortgodis" på lager.

 Den första påsen med minimarsmallows har jag döpt till "Vintervackert.

Jag gjorde det enkelt för mig och skrev ut den digitala textstämpeln "Vintervackert", figurklippte runt texten och la lite Glossy Accents på de tjockare delarna av texten. Det lyfter upp texten så den syns mer.
Flickan skrev jag ut och färglade lite enkelt innan jag klippte ut henne och klistrade på påsen.

Vinterkvinna heter denna digistämpel som jag har ritat och min tanke är att den ska vara enkel att färglägga, men ändå bli snygg, samt passar bra när man kanske inte känner för att sitta och pilla med skuggor och färgskiftningar eller kanske att man är en nybörjare som vill prova på lite enklare stämplar.

Men känner man för att skugga och trixa så fungerar det också naturligtvis att göra det med dessa stämplar.

Jag hoppas att ni ska tycka om dem, och ni får gärna komma med önskningar, kommentarer och tankar om dessa. Jag har även lagt lite Glossy Accents på ögonen samt munnen på kvinnan." En skänk från ovan" fick den här påsen heta, en påse full med minimarsmallows i läckra pastellfärger.
Texten har jag skrivit ut och klippt som en vimpel, sedan sytt lite med turkos söm på kanterna och chalkat med Dristress / Pumice Stone på kanterna för att få ett litet åldrat uttryck.
"Siluett Flicka" heter den här digistämpeln som jag har använt, jag skrev ut den i svart, sen min favorit igen, å så  "glossade" jag  på hela henne för att få lite 3D effekt, men rosetterna lät jag vara, dem färgade jag bara in lite med copicpennor i matchande nyanser.


 Så till sist ett enkelt kort med den vackra textstämpeln, "Änglar finns & du är en av dem"
Ängeln som jag har färglagt finns hos Pysseldags som digitalstämpel.

Jag måste få dela en rolig sak med er, det här var faktiskt mitt första försök att "maska" ihop digistämplar med varandra. Jag blev väldigt nöjd med att jag överhuvudtaget klarade utav det.

Och idag har jag fått kurs av mina två yngsta döttrar hur man "maskar" ihop olika digistämplar med varandra så att det undre lagret syns igenom till det övre. Så nu kan jag det med, tur man har barn som är duktiga på det här med datorer.

Tillbaka till kortet :) , bakgrundspappret samt blomman kommer från Sassa Fras Lass.
Enkelt färglagt med Promakerpennor. Lite symaskinssöm runt ängeln och på spetsen som jag har färgat in rosa med spraymist.Släpp färgerna fria det är Vår!
Kram Nilla
:)

4 kommentarer :

 1. Ååååå så härliga alster!! underbara ♥

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Så himla fina och härliga :-)

  SvaraRadera
 4. Fina och ser så goda ut det som finns i påsarna snygga stämplar och färgglatt.
  Kram Ulla

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!