27 mars 2013

Tid att njuta

Vår chef på jobbet går i pension imorgon och jag har gjort ett litet kort till henne. Jag hittade den perfekta textsämpeln i webshoppen. Tycker att texten är så himla fin både som budskap och utseendemässigt :-)


Det blev ett z-kort i brunt, beige och orange :-) Grunden är ett brunt cardstock med reliefprickar. Det mönstrade pappret är från Webster´s pages och det har jag sparat på ett tag :-) Både det enfärgade och det mönstrade pappret har jag chalkat i kanterna för at liva upp det lite. På insidan fick det bli en fin spets i ena kanten.

På insidan sitter ett hjärta som jag klippte ut i orange cardstock och det limmade jag sen fast på ett beige cardstock. Där fick jag plats att skriva våra namn....tur att vi inte är 57 personer på jobbet ;-)

Å här har vi den fina stämpeln som finns både som digital stämpel och som gummistämpel. Jag ritade en skir liten kant runt stämpelmotivet, chalkade med lite beige över hela och limmade fast på en bit orange cardstock. Den lilla fjärilen klippte jag ut från det mönstrade pappret och satte fast med distanskuddar.

Kramar
LindaInga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!