6 mars 2013

Snart är det påsk!

Nu är det vår i luften och inte alls långt kvar till påsk, som i år kommer ganska tidigt.
Jag har gjort två glada påskkort och jag har använt samma textstämpel, fast i lite olika storlek.Glad påsk :-)

Här har jag gjort ett kuvertkort som sitter ihop med hjälp av små karborrepluttar under övre fliken. Jag använde ett petrolfärgat cardstock med små präglade prickar på som grund. Det mönstrade gula pappret längst upp är från Bella BLVD "Spring Flings and Easter Things" och det grönblommiga pappret är från Oktober Afternoon. Det randiga pappret på den undre fliken är baksidan på det blommiga. Motivstämplarna är från hÄnglar och stÄnglar och de har jag färglagt med Promarkers. Längst ner på den övre fliken limmade jag fast en beige spets.

Textmotivet fick lite beige och brun chalk och en "skruv" på sig. Sedan fäste jag det på en "pinne", som jag klippte ut från lite brun cardstock och ritade lite ådror på, så att det blev en skylt. Längst upp på det gula har jag fäst en liten pärltråd med små gula pärlor på.

Å här har vi en glad liten gris :-)
Grunden är ett svart cardstock 15x15 cm och på det, ett ljusblått cardstock som är lite mindre. Det gröna pappret har kommit med i någon scrap-tidning och det fick en fin överkant med hjälp av min borderstans från Martha Stewart och lite grön chalk. Blomraden längst ner, samt solen, har jag klippt ut från samma tidning och sedan fyllt i kanterna med svart penna. De små molnen har jag klippt ut från ett vitt cardstock. Grisen är från hÄnglar och stÄnglar och är egenligen tre stämplar: kroppen, benen och vingarna. Delarna har jag stämplat på olika mönstrade papper och färglagt lite extra med Promarkerpennor. Jag valde att göra dubbla uppsättningar av både ben och vingar så att grisen blev 3-dimensionell.

Här valde jag också att göra en skylt av textstämpeln, fast här fick den även en svart baksida. Den lilla blomman är från hÄnglar och stÄnglar och är färglagd med Promarkers.

Kramar
Linda


5 kommentarer :

 1. Åhh vilka härliga färgglada kort!! Underbara :) Man blir så glad och pigg <3 Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Helt underbara! Vilka färger! Blir alldeles varm i hjärtat och glad av dem. :)

  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga påskkort! Håller med Ciza, man blev glad av dem :-D
  KRAM Rosa

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!