13 mars 2013

Påskgodis

Hej onsdag, här är jag igen :-)
Som en fortsättning på påsktemat har jag valt att göra ett kort och en altrad korg med påskgodis i.

Till detta kort har jag använt två digitala stämplar, Glad Påsk och Tulpan. Texten klippte jag ut och satte på ett orange cardstock och tulpanerna fick lite extra färg på prickarna med Promarkers och vit penna. Motivstämpeln på framsidan är från hÄnglar och stÄnglar och är färglagd med Promarkers.

Till korgen använde jag en härlig digital stämpel som heter  Påskkollage. Jag färgade in kanterna med en gulaktig chalk och limmade fast den på ett grönt cardstock. De två motivstämplarna är från hÄnglar och stÄnglar och de har jag färglagt med Promarkers.

Kramar
Linda


5 kommentarer :

 1. Men åååå vilka fina! Underbara färgstarka alster.
  KRAM Rosa

  SvaraRadera
 2. Underbara alster - gillar verkligen färgsättningen!
  Med dessa alster kan man inget annat än längta efter påsken,

  SvaraRadera
 3. Helt underbara alster. Härligt att använda andra fäger än gult och lila. Älskar dem!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket :-)
  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!