12 mars 2013

Nya kalasstämplar

Snart, om bara några dagar, släpps en serie kalasstämplar hos Pysseldags, inbjudningar till kalas och grattishälsningar i samma stil. Självklart ska ni få en liten förhandstitt på dom tillsammans med lite inspiration.

Inspiration till de nya stämplarna har jag fått av min dotter, som nyss fyllde 5 år. Ett kort skulle ju göras till henne, och kalasinbjudningar skulle skickas ut. Kortet höll jag enkelt, stommen har vad man kan kalla en plånboksvikning, kortet hålls stängt med magneter som sitter under mönsterpapprena. Motivet är en Magnolia, vimplarna är ett mönster i pappret och turligt nog fanns en 5:a på en av dom. Lite lätt distressade kanter, kanten stansad med scallop kantstans och stickers.

Kortet öppet, jag har monterat mönsterpapper på insidan av kortet också, som går i samma serie som en förvaring jag gjorde till henne. (Förvaringen går att se i min privata blogg.) Jag har här använt Grattishälsning Balloney tillsammans med glada födelsedagssiffror, jag monterade ihop dom i mitt layoutprogram i datorn innan jag skrev ut dom. Motivet och bokstäverna här är färglagda med Copic Ciao's. 

När vi skulle fixa med hennes kalasinbjudningar så skar jag till cardstock i tjejfärger, precis lite lagom större än själva inbjudan och monterade dessa på. Leia fick själv vara med och färglägga dom, för de här bokstäverna lockar en verkligen att ta fram målarpennorna. Denna tyckte jag passade henne lite bättre i år, lite busigt barnslig men ändå lättläst och funktionell.

Nästa år kanske vi använder denna, även här fick Leia färglägga åt mig. Denna är lite tuffare, ändå funkar båda stämplarna till både tjejer och killar tycker jag. Självklart blir det en Grattishälsning Star med, som matchar detta kortet.

Jag hoppas ni gillar stämplarna och håller utkik i bloggen den 15 mars, då de släpps! Tveka inte att komma med tips och idéer om andra stämplar som ni vill att vi på Pysseldags ska designa åt er. Ha det gott!!

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!