28 mars 2013

Gratulationskort

Hej!

Jag bjuder på ett grattiskort idag i min favoritfärg turkost. Men lite gult också nu när det är påsk och allt :-D

Mönsterpappret kommer från ett litet 6x6"block från My minds Eye. Ramen runt motivet är en Marianne Design-die.Jag försöker jobba lite mer med att få med blommor, för det är svårt ibland tycker jag. Men här har jag klämt in några stycken i alla fall. Mestadels är det blommor från Prima. Spröten är från Wild orchid crafts.Stämpeln jag har använt mig av är gummistämpeln Grattis och som jag gjort som en skylt. Jag fäste brads på var sida för att förstärka skyltkänslan och monterade med 3d-kuddar.Jag har färglagt lilla Mimosa från Bildmålarna med Distress Markers. På insidan har vi en total överraskning, jag har stämplat min hörnafavorit på inte bara en sida utan på TVÅ sidor, jajamensan :-DNu vill jag önskar er alla en riktigt glad påsk och hoppas det blir mycket pyssel under helgen! 

Kram Rosa
5 kommentarer :

 1. Jättefint kort tycker också jag har så svårt att få till en massa blommor på korten. Snygga färger.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. Så himla snyggt kort tycker också det är svårt att få till med en massa blommor.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 3. Underbart kort Rosa, med m å n g a blommor!!! Söt stämpel och så fint färglagd!
  Glad Påsk på dig! Ha det gott!
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du lyckades jättebra med blommorna, och ditt kort blev sååå fint!

  SvaraRadera
 5. Snyggt kort med härliga färger som man blir glad av! Du har lyckats bra med blommorna, jättesnyggt!!! Vad snyggt det blev med skylten!
  Glad Påsk!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!