7 mars 2013

Grattis till en golfare

Hej!

Jag fick en beställning på ett födelsedagskort till en man som gillar solen och golf. Det skulle också vara bra om jag fick med talet 200 på något sätt också. Det ska tydligen betyda något riktigt bra för honom i alla fall när det handlar om golf.

Vad är då soligare än mönsterpappren från Prima och kollektionen Sun kiss 6x6" :-) Jag har satt allt på ett brunt cardstock. Lite halvpärlor fick också vara med.


Här är då det magiska talet 200. Undrar allt vad det betyder...  En fin charm i form av en golfklubba med boll som jag beställt från en sida på Facebook.


En liten detaljstudie på kortet med tre små fjärilar som jag lagt krackeleringslack på.


Närbild på golfaren. Jag har köpt en digistämpel från StampersBest. Färglagt den med promarkerspennor. Stansade ut med en Spellbinder och färgade in kanterna med distress old paper. Jag stämplade på adressat som finns i shoppen och en notstämpel från Viva Decor.


På insidan kommer ett till mönsterpapper från sun kiss-kollektionen. Jag har stämplat på Grattis på födelsedagen som du hittar i shoppen i både gummi- och digivariant.


På baksidan hittar vi den tjusiga vintagestämpeln med mitt namn :-) 


Det var allt för mig idag.Ha en fortsatt fin torsdag! 

KRAM Rosa

3 kommentarer :

 1. Så läckert det blev!! Det blir säkert uppskattat!!
  Ses på lördag! Kram!!

  SvaraRadera
 2. Vilket passande kort, med fina detaljer och fin stämpel.
  Imorrn ses vi!
  Kramar

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!