2 mars 2013

Fin baksida...


Hej på er alla där ute i cybervärlden!

Det börjar kännas lite vår i luften, fåglarna kvittrar och solen värmer!
Underbart!

Idag tänkte jag bjuda på ett kort, fast vi börjar i slutet  :)
Man kan ju beställa fina personliga stämplar.... det har jag gjort, Valde en fin i vintagestil! De kan du hitta  här. Det är kul att även ha en fin baksida, när man gjort det så fint på framsidan.


Den har jag stämplat upp på en spillbit, skrapat till och distressat kanterna, och så har ostduken hamnat bakom...den gillar jag skarpt!


 Då vänder vi blad... framåt.
Där har jag också satt spillbitar. Stämplat upp den fina Stop looking... på ett vaxat papper som jag skrynklat till med fingrarna.
Och så har jag använt digistämpeln Grattis med swirlar som jag skrivit ut, distressat och skrapat till. Lade till namnet på födelsedags "barnet" :)  Det bästa med digitala stämplar är att man kan välja precis vilken storlek man behöver, här gjorde jag den ganska liten.


 Härliga blommor och pins, blommorna har fått en omgång med strukturfärg på sig...gillar! En fjäril som jag klippt ut ur ett mönsterpapper, som jag har glittrat till med stickles. Ett litet charm-hjärta. Lite olika band i blå färger passade in till den fina bilden.
Och ostduken skymtar fram under allt. :)

Bilden är en gratisbild jag laddat ner... och på den satte jag en så gullig text: En näsa utan fräknar är som en himmel utan stjärnor...text stämpeln den kommer släppas senare som digistämpel. 
Jag tyckte att texten passade fint, detta kortet är en beställning, en vän som ska ge till sin 21 åriga dotter.


Så här blev det på sista..eller första sidan :) Jag har använt mig av: Ett rosa cardstock, en bit tyg, vaxpapper, metallhörn, mönsterpapper, ostduk, strukturfärg, blommor, band, pins, edgedie, fjäril, charm, 21 i thickers och en bit av ett klippark med Grattis på.
Alla kanter på pappren, har jag skrapat till och distressat med Viktorian velvet.

Hoppas jag inspirerat er denna lördag! På återseende :)  Kramar Pernilla
2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!