21 mars 2013

Änglar finns

Hej!

Då är det min bloggdag igen då och jag vill visa den nya  fina digistämpeln Änglar finns...

Kortet gjorde jag på pysselträffen i Avesta nu i mars till en utmaning som bestod av att innehålla något utstansat med Cheery Lynn-stans, washitape, tag och öljett.Jag har använt två olika Cheery Lynn på den här, själva kortstommen är utstansad med en sån och så är bladsvirveln också av samma märke. Några blommor och ett pärlband jag fick av snälla Linda/pysselbus fick pryda hörnet.

 
 
En närbild på tagen, den gjorde jag själv och så satte jag en öljett i hålet och sedan smala pärlband som prydnad. Washitapen är den lilla biten med postcard skrivet på sig. En söt liten änglacharm satte jag också dit. 
 


En närbild på stämpeln:

 
 
Mönsterpappret är Maja Design och vintagebilden är från Pion, tror jag. Rätta mig om jag har fel.
 
Nu ser jag fram emot helgen då det är pysselträff med mitt gäng här i Gävle. Sist satte influensan mig på plats så jag inte kunde vara med. Men på lördag, då ni ska det scrappas!
 
Ha en fortsatt fin torsdag så ses vi på skärtorsdagen nästa gång!
 
Kram Rosa
 1 kommentar :

  1. WOW vilket fint kort! Grönt är skönt, och ditt kort är ännu skönare!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!