4 feb. 2013

Semlor!!

Hejsvejs på er! Jag har fått den stora äran att gästa här hos Pysseldags igen. Så på måndagarna under Februari hittar ni mig här!!

Jag fick 4 av den nya finfina stämplarna av Ciza (tack!!) så jag tänkte visa två alster med varje stämpel under varsin måndag.

Och först ut är den himla läckra stämpeln med semle-receptet!

När jag funderade på vad jag skulle göra med den fina semlestämpeln så behövde jag inte fundera så länge, recept hittats ju i kokböcker så det fick så klart bli ett sånt kort.


 Det som är så himla bra med digistämplar är ju att man själv kan anpassa storleken på stämpeln till att passa ditt kort.Den här söta bokdiesen kommer från Marianne design och är inte så himla stor men men eftersom det är en digi-stämpeln fick den ju plats :)

Jag stämplade med kaffefläcks-stämpeln över sidorna för att få lite mer liv, å så kan jag ju säga att de flesta av mina kokböcker ser ut ungefär så här, hihihi...Jag har stansat med en kantstans runt ett av de mönstrade papprena och så färgat alla kanter med grått.Blommor och blader så klart!Å nästa alster var precis lika givet, självklart skulle jag göra någon form av låda så jag kunde ge bort en semla till någon god vän (denna fick min ridinstruktör, man måste ju smöra lite, hihi).

 
Så jag satte mig ner och fundera lite på hur jag snyggast skulle få till det hela, och det resulterade i att jag knåpade ihop den här fina asken.I mittendelen är det två mindre "flärpar" som jag bara har vikt ner, de håller sig nere eftersom toppen är fastknuten med en rosett. Men lite snyggt ville jag ju att det skulle vara så jag stansade "fläparna" med en kantstans från Martha Stewart.
 Jag ville ju att det skulle synas vad som var inuti kartongen så jag stansade ut ett hål och fäste på insidan en bit OH-plast.

En "glasblomma", minirosor och en pärldekoration fick bli utsmyckningen.Jag har skrivit ut stämpel på vit slät cardstock. Sen färgade jag in den i blått och stämplade den fina skylten och kaffefläckarna ovan på. Baksidan av tag:en fick en liten hälsning stämplad inuti en utstansad oval från Spellbinders. Och nog sjutton är en semla en riktigt god vän och även ett gott sällskap!! Stämpeln hittas här.


Ses nästa vecka!!

Kram
BellaMio

3 kommentarer :

 1. Det blev ju superläckert! Kaffefläcken blev verkligen pricken över i också :-)

  Kram Rosa

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint, helt underbart!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 3. Sååå läckert!!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!