18 feb. 2013

Lycka!!

Idag är det dax för stämpel nr: 3, den om Lycka och goda vänner, finns det något härligare?Och jag har knåpat ihop ett kort och en LO med den här härliga stämpeln, först ut är kortet:

Det blev en för mig ny vikning i lite vintage-stil.

 Den supersöta flickan är en stämpel från Suger Nellie, tycker hon är så söt och superlätt att färglägga då det redan är så mycket skuggor på motivet.

Jag stansade ut motivet med en spellbinder och färgade svagt runt kanterna innan jag tog bort diesen. Fixade lite "rullblommor" med pärlor i mitten och en utstansad kakservett.Tyll, blomspets och en skir rosett.Foambokstäver som jag målat med Smooth och sen lackat med Glossy Accents. Å så den annorlunda vikningen då...


 När man öppnar kortet är det ett slagt Pop-up kort! Gillade verkligen den här vikningen och enkel var den att göra oxå :)

Jag valde att sätta den fina Lycka-stämpeln på insidan för att ytterligare förhöja pop-up effekten.


Å så LO:n med samma stämpel:
 Visst är det härligt när man hittar sig en BFF!! Min dotter hittade sin i stallet... Jag stansade ut den vackra ramen med min senaste spellbinder-dies och så fotot med en passande oval å så fäste jag dem på LO:n med 3D-kuddar. Rotade fram lite fina spillbitar från lådan, skar till dem i remsor och fäste dem med ett par varv raksöm på symaskinen. Troligen den enklaste bakgrund jag nånsin gjort, hihi... Biljetter!! Det kan man aldrig få för många av och de passade såååå bra till det här. Hittade en mycket gammal öljett (troligen från början av min pysselkarriär) som jag fäste öljetterna med. Blom-charm i en rosett. Denna gången lyxade jag till det med Prima-blommor!

Vacker bred spets som jag fäste med häftklamrar.De stora bokstäverna är vanliga vita chipboardbokstäver som jag färgade in med distressfärg och sen lackade över. Såg att jag missat lite med lacket här och där, men jag tycker allt att det blev ganska fräckt det oxå!

Ses nästa vecka!
Kram
BellaMio


1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!