8 feb. 2013

LO's med digitala stämplar

Förra fredagen hann jag och Martha göra vars två layouter med nya digitala stämplar.

Vi börjar med Marthas, som jag tycker är helt underbara!

Här är en stämpel som säger så mycket trots fyra små ord. För visst är det så att detta stämmer ganska bra tjejer?! :) Är vi glada, blir livet så mycket bättre för även dem runt om  oss och inte bara för oss personligen. Jag använder mig lite skojfriskt ganska ofta av detta talesätt. :) Så det var självklart att det skulle bli en digital stämpel med dessa ord. Den släpps på på alla hjärtans dag och den kommer i ett paket med fyra andra olika fonter så att den ska kunna passa olika tillfällen och stilar. :)
För att få ut motivet som en skylt har hon använt spellbinders.

Här ser nu den gulliga bilden på Martha och hennes gullige man. Under fotot har hon valt att sätta diverse papper i olika längder och bredder samt jättesöta trästjärnor.

I det diagonala hörnet på LO'n gjorde hon denna sammansättning av foton, större knapp med par och papper.

Och här är layouten i helhet. Tycker den blev jättehärlig. Det som är lite annorlunda är att hon valt att använda ett mönsterpapper som grund till LO'n. Det gillas. :)

LO nr 2 från henne är också om hennes man. :)
Här har hon använt min mitt mina och kärlek och stämplat för att sen använda stickers till resten av texten.

 Även på denna LO har hon lagt papper på papper och fått ihop en härlig komposition.

Och så här ser hela LO'n ut.
Även här har hon gjort något i det diagonala hörnet. Jättefint!

Då var det dags för mina LO's jag gjorde.
 Martha och jag upptäckte samtidigt när vi gjorde våra layouter att vi båda kommit in i ett vimpelstim.. :) För även jag använde vimplar. Jag har stämplat minnen och sen tagit en vit penna och fyllt i lite highlights.
Och mellan vimplarna har jag tagit en bit papper och stansat med en kantstans.
Här är hela LO'n. Fotot är på en liten liten humla jag hittade död på köksbänken för några år sedan. Den var så söt, så jag kunde inte låta bli att fota den. Jag lade den på ett linjerat papper och lät ljuset leka med vingarna.
Lite tyll att binda ihop fotona och lite blommor här och där.
Samtliga papper är från G45 och ni hittar dem här. De är helt underbara att skapa med, inte minst till manliga kort. Härliga mönster och färger om jag får säga vad jag tycker. :)

LO nr två är i en helt annan färgskala.
 Här en närbild på Tudor, som är en av våra tre katter. Texten Purrfect passar så bra till detta foto, som jag skrivit ut i två olika storlekar. Vimplar även här, samt lite band och blommor. Papperna är från Pion design.

Här är hela LO'n. Jag har verkligen improviserat denna och i efterhand skulle jag satt något litet uppe i vänstra hörnet. Men jag är som sagt egentligen inte en LO-makare och lär mig hela tiden. :)

Imorgon lördag är det DT-Pernillas första inlägg. Missa inte det.
Tack för idag. :)2 kommentarer :

  1. vilka fina LO's ni gjort! Jag måste ta och framkalla lite foton och göra en jag med inom kort!
    Kram Rosa

    SvaraRadera
  2. Jätteläckra LO's!!!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!