20 feb. 2013

Lika mycket Lycka

Redan onsdag igen, och dags för mig att blogga :-)
Jag tycker att det är väldans roligt att altra saker och idag har jag använt mig av samma digitala stämpel "Lycka är det man känner..." på två olika alster. Stämpeln hittar ni i webshoppen

En altrad plåtburk och en trekantig tändsticksask
Plåtburken kan fyllas med godis, kakor eller nåt annat roligt :-)
Jag har gjort en stor etikett som pryder hela framsidan på burken. Jag färgade in stämpelmotivet med chalks i olika rosa toner och ritade en söm runt om. Det lilla tårtpappret bakom har jag också färgat in med chalks i olika beiga, vita och bruna toner, samt fyllt i mönstret med vit penna. Den lilla bården i nederkanten har jag stansat ut med min nya bårdstans från Martha Stewart och chalkat den raka kanten i brunt och beige. På lockets kant har jag limmat fast ett beige spetsband. Eftersom jag tycker burken är så fin i sig, så valde jag att göra altringen ganska enkel.


Å här kommer ännu en trekantig tändsticksask :-)
Jag klädde in hela asken, samt sidorna, med ett rart papper med massa småhjärtan på. Jag valde att låta asken gå i rött och vitt och runt textstämpeln har jag chalkat med svart färg. Jag limmade fast ett vitt spetsband på askens nedre del och fäste en smal washitejp-remsa över. Det gulliga nyckelpige-paret är två hÄnglar-stämplar.

Kramar
Linda


2 kommentarer :

 1. Alltid sååå jättefina alster...du är väldigt duktig!
  Kramar Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Pernilla! Det är du med :-)
   Kram

   Radera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!