16 feb. 2013

Lager på lager...

Tänk att det var lördag igen, och det är min tur att visa vad jag gjort. Det blev ett kort i 13x15 format och massor med lager på lager.

 Basen är en beige CS som jag distressat runt kanterna med Vintage Photo. Den obligatoriska ostduken :) sitter mellan CS:en och mönsterpappret som jag edge-srapat  kanterna på och sedan distressat med samma som basen. Jag gillar när det blir lite olika nivåer på alla lager, så jag använder oftast distanskuddar under allt.

 
Här kan man se att det blir ett djup med distanskuddarna på alla olika lager. Det finns med en bit vaxat papper som jag skrynklade till och har under den utstansade ovalen med den underbara digitala text stämpeln som snart kommer att finnas i Webbutiken. Stämpeln har jag skrivit ut från datorn på ett 200 g papper. Jag har en gammal hörnstans som jag piffa till hörnena med. Skrapat till kanter, distressat.

Jag tycker om när det "petar" ut papper eller vad som helst runt korten... det blir lite mer liv i dem.
Spets, blommor, ostduk, slitna kanter och pärlor.

Insidan har även en vacker digital stämpel som du hittar här . Den sitter på en bit tillskrynklat vaxat papper....gillar :)  Insidan är ett bra ställe att få använda sina restbitar ...det blir ju en del slattar.  Skrapa till kanterna, distressa och fäst med kuddar.

Det var allt för mig :)  Hoppas ni känner er sugna att prova på de digitala stämplarna, och köra på med massa olika lager och kuddar.
Tack och hej! Kramar Pernilla

7 kommentarer :

 1. Ooo, I lika it! :)

  SvaraRadera
 2. Tack så jättemycket <3 Marita, Lady och Linda. Kramar Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så underbart kort wow.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Så underbart kort snygga färger.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket Ulla ♥ kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!