7 feb. 2013

Jag älskar dig - kollage

Hej igen!

Förra veckan sa jag tack för mig men idag säger jag "I'm back!" :-) Jag har fått förtroendet av Ciza att fortsätta som DT även det här året så då kör vi!

Det blir fokus på digistämplar nu, jag själv är ju en gummistämpelfantast, men börjar upptäcka att det finns mycket kul att göra även med digistämplar. Pysseldags har släppt och kommer att släppa en hel del nya digistämplar framöver. Men är det någon stämpel som man suuuupergärna skulle vilja ha i gummi och intresset finns hos fler, så är det inte omöjligt att ordna har jag förstått på Ciza :-D

Veckans kort går i kärlekens tecken med tanke på Alla hjärtans dag. Förhoppningsvis älskar vi varandra även alla andra dagar och kan tala om det med ett kort ibland. :-)

Mönsterpappret är från Magnolia och även hjärtat och figurstämpeln kommer därifrån. Hörnet är en QK-die.

 
 
Blommor från Prima och en spets som jag både knutit som rosett runt hjärtat och dekorerat kortet med. Pilen på hjärtat är en Impress-on som jag gnuggat på.
 
 
 
Närbild på den lilla amorinen. Jag har klippt bort den stämplade varianten av bågsträngen och satte en stump hampasnöre istället. Hon är färglagd med Distress Markers och sedan fått lite glitterlim på vingarna. Torrchalk på kinderna och lite extra fräknar i vitt.
 
 
Huvudingrediensen är ju då Jag älskar dig kollaget och då har jag den här gången valt att skriva ut stämpeln på OH-plast. Något nytt ska man väl göra, eller hur. Runt kanterna har jag satt den smalaste taperemsan jag kunde hitta och sedan har jag strött turkost glitter på det. Stämpeln är något upphöjd och fastsatt med ituklippta 3D-kuddar som jag gömt under glittret.
 
 
På insidan har jag satt en helt underbar digistämpel som kommer inom kort (så håll utkik under NYHETER). Den står på min önskelista som gummivariant. Igår kunde ni se min nya DT kollega Linda S använda sig av den och två andra fjärilsvarianter och visst var det helt underbara alster och fjärilar!
 
 
 
Det var allt för mig idag men vi ses i nästa vecka!
 
 
KRAM Rosa
 
 
4 kommentarer :

 1. Ett Jättefint kort
  Läckert med stämpeln på oh plast

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort Rosa! Kul att du använt OH-film - det blev en snygg effekt! Vackert också med den glittriga turkos ramen!
  Amorinen har du målat så ljuvligt!

  Grattis också till fortsatt DT-uppdrag här - och vi besökare är också att gratulera som får inspireras av dina inlägg ett år till!!

  SvaraRadera
 3. Underbart kort, vännen. Så bra det blev med oh-filmen!

  SvaraRadera
 4. Ååååå vilket fint kort du gjort! Smart med OH-plasten.
  Vilken fin skylt du fått längst ner med DTRosa....gillar massor!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!