21 feb. 2013

Grattis med noter

Hej!

Jag hoppas ni lagt märke till alla fina nya digistämplar som släppts den senaste tiden! Fler är på väg också och kom ihåg att om det är någon särskild digistämpel man skulle vilja ha i gummi så säg till!

Jag förälskade mig direkt i den här grattisstämpeln med noter och svirvlar som jag bloggar idag. I shoppen hittar du svirvelstämpeln HÄR


Mönsterpappren är idag från Prima Botanical collection 6x6". Stommen är akvarellpapper.


Närbild på grattisstämpeln. Den är utstansad med en Spellbinders-die och så har jag färgat in pappret med Crushed olive. Bakom har jag satt en bit ostduk och några urklippta brev från mönsterpappret. Blommor från Wild Orchid crafts.


Jag har satt ett snöre längs med vikningen och jag har strött lite halvpärlor här och var på kortet.


den fina fjäril5 har jag skrivit ut så jag fick fjärilarna vända mot varandra. Det är samma stämpel men jag har flippat runt den ena. Jag har lite tunt färgat in pappret med Crushed olives distressdyna och fjärilarna har jag färglagt med distress markerspennan i samma färg.


Så här ser kortet ut rakt framifrån. Jag har använt mig av en EK-success kantstans som heter Arrow på det prickiga mönsterpappret.

Det var allt för mig idag! Lämna gärna en liten kommentar innan du går <3

Kram Rosa


3 kommentarer :

  1. fantastiskt fint <3 kram Pernilla

    SvaraRadera
  2. Så underbara färger och jag håller med dig om digisen är superfin.
    Kram Ulla

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!