6 feb. 2013

Fina fjärilar

Nu är det så dags för mitt allra först inlägg här som ny i Pysseldags DT-gäng. Jag är uppriktigt glad och stolt över att ha fått förtroendet att få visa upp Pysseldags produkter på mitt sätt. Jag hoppas kunna inspirera någon därute med mina alster :-)

Det första jag har gjort är dessa tre skapelser med digitala stämplar som jag färglagt med Promarkers. Jag fastnade direkt för dessa fina fjärilar :-)


Först altrade jag en trekantig tändsticksask som fick gå i svart och vitt. Jag klädde först in asken i ett randigt papper, sen satte jag fast ett vitt spetsband längst upp. Stämpelmotivet färglade jag med en grå Promarkerpenna och chalkade med svart i kanterna. Blommorna längst ner klippte jag ut från ett pappersark från samma serie som det randiga pappret.  På sidorna har jag satt ett prickigt papper, även det från samma serie.

Sen gjorde jag ett kort som fick gå i grönt, svart och vitt. Först vek jag ett svart cardstock så att det blev som ett slags kuvert. Hittade ett gammalt mönstrat papper som jag liksom aldrig fått användning för, men här passade det så himla bra. Det skar jag ut och satte på framsidan och på "locket". Fäste vitt spetsband i nederkanten av "locket". Stämpelmotivet färglade jag med två gröna Promarkerpennor och chalkade med svart i kanterna. Gjorde två flärpar i grönt och vitt som stänger hela kortet med hjälp av kardborre.

Till sist blev det en altrad korg som fick gå i rött, svart och vitt. Även här hittade jag ett gammalt mönstrat papper som passade perfekt att klä in korgen med. På övre delen limmade jag fast mörkröd cardstock och satte vitt spetsband och några små glitterstenar. Handtaget kläddes även in med det röda pappret och fick en liten vit spetstejp över. Stämpelmotivet färglade jag med en röd Promarkerpenna och chalkade med svart i kanterna. Gjorde två små tags i rött och svart, där jag tryckte ut hjärtan med punch och satte en liten glittersten i.


Så, det var allt för idag. Vi ses om en vecka igen!

Kram från Linda

4 kommentarer :

 1. Skitsnygga alster Linda! Wow!
  Gillar dem skarpt alla tre. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättehärliga alster du har gjort!! Superfina!

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket!
  De var roliga att göra och så hade jag ju så himla fina stämplar att jobba med :-)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är härligt! Vad ünderbara alster du har gjort!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!