14 feb. 2013

En kram till Alla Hjärtans Dag

Kikar in en snabbis med ett snabbscrappat kort, med hjälp av det ska jag skicka en kram till alla mina vänner idag.

Jag började med att stämpla Hjärta och stämplade det sen två gånger till på löst papper för maskning. Sen stämplade jag För långt borta för en kram inuti hjärtat. Därefter maskade jag ytan inuti hjärtat och färgade in med tre olika röda nyanser distresser. Lade sen på den andra masken, som täckte allt utom det inre hjärtat och färgade in med en ljust rosa färg. Sen sprayade jag vatten i handen och stänkte på kortet i flera omgångar, torkade med embossingfönen emellan, och sprayade sen med en guldig mist. Skar till pappret i den storlek jag ville ha och färgade sen in kanterna med mörkt brun distress. Monterade detta på vitt cardstock och monterade små blingstenar i hörnen.

Hoppas ni får en mysig Alla Hjärtans Dag nu.

1 kommentar :

  1. Hoppas du haft en bra Alla Hjärtans Dag. Kanon fint kort.
    Kram Ulla

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!