5 feb. 2013

Digitalt bokmärke

Idag bjuder jag på ett bokmärke skapat till största delen med digitala stämplar. Bokmärket jag hade började bli utslitet då det var dags för ett nytt - då passade det ju perfekt att vi DT-tjejer fått nya, fina stämplar att leka med!

Själva stommen till bokmärket har jag skurit till som en tag efter egna mått, 13 x 8 cm, i lila cardstock. Sen är det en matta svart cs som är bara några millimeter mindre än stommen. Själva motivet, eller mönsterpappret kanske man kan kalla det, är snäppet mindre igen. Jag monterade ihop slottet (kommer i aprils stämpelkollektion) med texten Ta en stilla stund.... och skrev ut på 4CC-papper. Sen färgade jag in pappret med diverse olika distress dynor från seasonal-släppen. Efter det tog jag fram det läckra alfabetet och ring stor och liten (den lilla är tillfälligt slut i shopen) och stämplade slumpartat runt om på motivet med slumpvis valda färgdynor. För att få en extra dimension i motivet har jag distressat papperskanterna med black soot och lagt svart glitterlim runt kanterna. Sen lade jag glitterlim diamond på bokstäverna och slottet. Avslutade med att knyta i ett svart sidenband med vita prickar. Gillar den extra twisten som versen i stämpeln säger "Låt dig försvinna in i en annan värld", tillsammans med slottet gestaltar detta bokmärket historien i Outlander-serien.

Baksidan med en journaling-nyhet som kommer i mars stämpelkollektion, stansade kanten med min kantstans som ser ut som om jag rivit ut lappen ur ett kollegieblock. Tyckte denna journalingstämpel passade utmärkt här, speciellt som märket ska följa med min serie med favoritböcker av författaren Diana Gabaldon. Här kan jag skriva in alla titlarna i serien och sen skriva dit datum när jag läst dom. Den lär bli fullklottrad, då jag har 7 av de 8 böckerna, och jag läser nu serien för tredje gången. Så nu återstår bara att skriva in alla 7 titlar, samt den 8:e som kommer nån gång nu i år.

Ha en fortsatt bra vecka!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!