8 feb. 2013

Art Journaling

Jag har faktiskt köpt med en art journalingbok. Jag tror den är i A5-storlek. Den hittas på Panduro, och finns i två storlekar där denna är den större.

Tanken med min bok är att jag kommer att klistra in div stämplar jag gjort och ha detta lite som en art journaling-dagbok över 2013. Förhoppningsvis klarnar detta lite mer när ni ser bilderna från boken.

Här är det första uppslaget. Jag valde att faktiskt inte skriva på listan, som släpps den 1/3, utan visa hur den ser ut tom. Januari, och resten av årets månader släpps då också.
Clouterie,, Fleura,  klockan, nyckeln och ljusstake passade bra här tyckte jag.
Januari och topp10 skrev jag ut på 4cc-papper och färgade in med distresser.


På sidan två satte jag en lista över saker jag tänkte göra under januari månad.
I mitten stämplade jag vintageram tom med distressen victorian velvet.
För att fylla i listorna har jag använt distress markers.

Undertill skrev jag ut Bästa tv-serierna eftersom vi knappt kunde titta på vanlig tv under januari då vår tv-dator gick sönder, så vi fick låna tv-serier av goda vänner och titta på. Så jag tyckte det passade perfekt att faktiskt lista och rangordna dem. :) Bakom listan har jag stämplat glödlampa.genom att inte montera stämpeln på ett acrylblock utan direkt stämpla färg på och sen trycka stämpeln mot boken med händerna.

Sidan tre tyckte jag var så fin, så jag ville inte täcka den med någon stor stämpel. Istället tog jag en rankingstämpel och valde att ranka mitt nya pysselrum. :) Att ranka saker tycker jag är kul och jag kommer att ranka en hel del saker i min bok. :)

Sidan fyra fick innehålla stämpeln med vilka böcker jag läst. Man bestämmer själv under vilken tidsperiod man vill ha. Själv tog jag just januari och det var en riktig bokmånad för mig. Inte mindre än 10 böcker hann jag läsa. Det är skoj att kunna bokföra, för man kommer inte ihåg. Och vid nyår kommer jag att räkna ihop hur många böcker jag läst och då även rangordna de tio bästa jag läst under året. :)

Jag smyckade listan med mediumhjärtat, som jag färgade med victorian velvet.
På samma sida stämplade jag lyktan. Den representerar mys, precis som det är med böcker. :)

Sidan fem, som är så långt jag hann i fredags, blev en ifylld topp10-lista över just den dagen.
Bakom maskade jag hjärtan. :)

Samtliga art journalingstämplar ni ser här samt som Linda visar släpps som sagt den1/3. De är alla digitala och kan därmed skrivas ut i den storlek var och en önskar att använda dem i.

Vi har många, många fler att visa och jag hoppas ni tycker om dem lika mycket som jag. Fler kommer att visas och hur man kan använda dem på olika sätt. :)


2 kommentarer :

  1. Jätteläckert!!!

    SvaraRadera
  2. Åhh så läckert!! Det är nåt liknande jag vill göra (fst med foton). Tyvärr har jag inte hittat nån bra bok/journal till mitt ändamål ännu :(.. Blir till att göra en själv kanske :)
    Du är otroligt duktig och ger så mkt inspiration!! Tack vännen <3
    Kram Eva/ScrapFia

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!