23 jan. 2013

Vintrigt kort

Onsdag igen! Veckorna går så fort, nu är vi inne i vardagen igen och får njuta av härligt kalla januaridagar. Jag blir verkligen glad av fina, kalla vinterdagar, när temperaturen sjunker en bit under tio minus och luften blir så härligt ren!Kortet jag visar idag är lite inspirerat av min känsla för vinter och snö. Motivet heter Snowfall Kaylee och kommer från Some Odd Girl. Jag har färglagt mitt motiv med ProMarkers och sedan stämplat runt kanterna med Tomten och Snöflingor. Mönsterpappren jag har lagt i flera lager kommer från Pink Paislee. Det fina granbandet finns också i shoppen.


På insidan av kortet har jag monterat min stämplade text (Snögubbar faller från himlen omonterade) på en bit av ett matchande mönsterpapper och dekorerat med Tomten och Snöflingor. En utstansad snöflinga får vara den enda dekorationen på insidan. Motivet är utskrivet på 4 CC-papper, samma sort som jag sedan stämplat min text på.

Tack för att du tittade in idag, kom snart tillbaka!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!