29 jan. 2013

LO med vårt kattset

Ni kanske kommer ihåg att jag förra veckan visade detta set.

Klicka på bild så kommer du till shoppen

 Jag älskar så klart dessa katter. Så jag gjorde en LO med våra egna katter.

Jag tog lite olika distress stains och drög lite bågigt över ena halvan av cardstocket. Blandade i lite vatten för att få dem att flyta ihop lite mer. Tog en mall som jag ritat som moln och färgade lite bland stainsen med infärgningsverktyg och distressdyna.

De tre namnen är personliga stämplar som jag gjort just för att jag vill ha deras namn som stämplar när jag gör LO's. Det kanske finns fler som vill ha sitt husdjur eller barns namn eller så som stämpel. Vill ni beställa kan ni klicka här.

Det blå ska symbolisera himmel och jag ville att den skulle var lite extra härlig, så jag penslade på lite perfect pearls samt att jag drog röret till en mister och lät det rinna lite.
Fjärilen har jag klippt ut ur detta papper, tryckt med vattendyna och sen penslat med grön och blå perfect pearl för att få den att glimra vackert.

 Här har jag använt gummihjärtat och stämplat i varandra för att visa att de hör ihop.
Sen valde jag ut tre av katterna och stämplade i hjärtana. Jag använde Archival Ink som dyna. Den är vattenfast.

 Totalt sex hjärtan  (tre rosa och tre svarta) som jag sen klistrat ihop och skrivit i samt stämplat med siffror. Siffrorna är verkligen läckra. Texten kommer att bli en stämpel som släpps den 1/2 som digital.

Jag har tagit en bit wellpapp, rivit och färgat in med diverse distress stains. Ett och samma (privata) mönsterpapper där jag gillade båda sidor lika mycket så de fick vara med båda två.
Jag stämplade med ringar, som lite utfyllnad. Och så ett foto på småttingarna såklart. Jag har stämplat namnen i den ordning de syns på fotot. Tre individer. Tre viljor. Tre själar.

Gillar ni katterna och vill också ha dem som gummistämplar? Då har ni endast till den 31/1 på er att beställa. Sen kommer de endast att finnas som digitala i shoppen.


1 kommentar :

  1. Ljuvligt!!! Stämplarna är verkligen vackra...

    Jag har oxå haft en katt som hette mysan :)

    Kram!

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!