2 jan. 2013

Kort och altrad burk

Jag blev så inspirerad av Lindas inlägg där hon gjorde om en Pringlesburk till en nåldyna att jag satte mig i pysselhörnan igår och började med en egen. Jag är inte klar med själva dynan ännu, vill ha ett snyggt tyg att klä in stoppningen i, men burken är färdig. När jag ändå hade de fina, ljusa pappren framme, gjorde jag ett kort som passade till. Kanske blir nåldyneburken en present?
Själva burken har jag klätt med mönsterpapper och satt en silvrig spets runt om. Sedan har jag dekorerat med chipboard-former som finns i shoppen. Jag har först målat dem med vit akrylfärg och sedan stämplat på dem med den här stämpeln (Tomten av Viktor Rydberg), som fungerar alldeles utmärkt som dekorationsstämpel.


Kortet gjorde jag på en bas av ljust cremefärgat cardstock. Mönsterpappren är fram- och baksida av samma papper. Sedan har jag stämplat med Njut av stunderna som får dig att le (gummistämpeln är slut i shoppen, men den finns som digital stämpel) på en vimpel och fäst den på samma silverspets. De båda chipboardblommorna finns också i shoppen och dem har jag snyggat till på samma sätt som swirlen på burken som syns på det övre fotot.

Tack för att du tittade in! Du har väl inte missat att Pysseldags söker nya inspiratörer? Titta här!2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!