25 jan. 2013

Kondoleanskort med både gummi- och didistämplar

Jag vet att ni fått se några kondoleanskort redan, men jag vill även visa det jag gjorde och skickade.


Papper från Pion Design. På pappret fanns det ett hjärta, men jag ville att det skulle hända lite mer, så jag klistrade fast transparenta knappar. Men jag tyckte de behövde livas upp lite, så jag lade en kant med glitterlim runt varje knapp, samt på chipboardvingarna, som jag färgat in med distress.

Varma tankar, som snart kommer in i shoppen igen, men som finns som digi, stämplade jag på ett mönsterpapper och klippte till så att det skulle se ut som en banner. Två av knapparna fick även två blinghjärtan.

På vänstra insidan satte jag en annan banner, som jag bara vikt och klippt till och stämplat med gummistämpeln "Själar säger aldrig farväl".

 På högra insidan skrev jag ett brev till mottagaren på skrivaren, skrev ut på 4CC-papper, som jag sen färgade in med samma distressfärg som på vingarna.
Jag satte även dit digihjärtan och änglavingar.

 Och här är en del av den blombukett vi skickade henne.
Jag var tvungen att visa er denna bild, för det var så vackra blommor. Företaget som skickade dem ser ut att ha gjort ett utmärkt jobb!

Tack för titten idag.
Nästa vecka blir det inspiration med kattstämplarna som ni kan förbeställa i shoppen. De kommer endast att finnas sen som digitala, så passa på. :)2 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!