30 jan. 2013

Glad påsk!

Hej och glad onsdag! Jag vet att det kanske är lite tidigt, men jag fick sådana vårkänslor idag när det töade och var plusgrader (struntade i att det verkligen toksnöade på eftermiddagen). Så jag har gjort ett påskkort med ett sött motiv från Saturated Canary.


Jag har färglagt mitt motiv med ProMarkers, som vanligt. Det är så avlsappnande att kunna ägna tid åt att bara färglägga, utan att bry sig om sin omgivning... Lite bra musik i bakgrunden bara, så är det som meditation.


Runt motivet har jag stämplat med Ring i två olika distressfärger (Mowed Lawn och Squeezed Lemon). Jag har färgat in kanterna på pappren med Walnut Stain. På botten av kortet, där hälsningen sitter, har jag också stämplat med Ring, denna gång med Walnut Stain. Glad Påsk har jag stämplat med svart dyna på 4CC-papper (påskstämpeln finns även som digital stämpel här). För att inte min utklippta hälsning skulle vara så väldigt vit, färgade jag in pappret med lite Scattered Straw.

Så, sätt igång med alla vårprojekten nu!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!