7 jan. 2013

Gäst DT Januari 2013!

Ja det har ju blivit ett nytt år och allt. Jag har fått den stora äran att få gästa januari månads hos PYSSELDAGS! Något jag åtagit mig med stor stolthet! Jag heter Katarzyna, kallar mig själv Kasia och min blogg hittar ni HÄR. Jag är en mångsysslare inom scrapbooking och cardmaking, mixed media mm. Finns nog inget jag inte hoppar på och provar för att se om det är något som faller mig i smaken. Största bekymret är att det mesta gör det ;). Mitt nyårslöfte är att uppdatera min blogg oftare.....hoppas jag håller det.

Mitt första inlägg blir ett litet kärleksrecept!

Ja det där med kärlek är inte lätt alla gånger. Mycket givande och litet tagande, kompromisser och tillit, förtroende och mycket mycket mer. För 7 år sedan sa min make och jag JA till varandra i en liten kyrka i Härjedalen. Här kommer vi!


Stämpel jag använt heter; Kärleksrecept och den hittar du HÄR! Övrigt material är blandad kompott...De mönstrade arken är samtliga ur samma serie från Simple Stories, nämligen "Generations". Jag gillar deras papper, lite dova färger med samtidigt väldigt vackra och en trevlig kvalité att arbeta med. Dekorationerna är dels blommor som är utskurna och utstansade ur samma pappersserie. Spetsarna har jag i mina gömmor. Charmsen är ur ett kit från Prima Marketing och det gamla arken som jag gjorts pappersrullarna är ur en gammal bok. Slutligen bokstäverna som kommer från Pink Paislee. Fotografiet har jag haft på Distress ink "Vintage Photo" och fått ett härligt gammal look på.


En lite närmare bild....

Hoppas att detta faller er i smaken...Alltid mycket nervöst med första inlägget hos en ny uppdragsgivare. Man vill ju göra bra ifrån sig ;)!

På återseende om en vecka!

// Gäst DT Kasia

1 kommentar :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!