28 jan. 2013

Du lyfter mig....

En enkel men väldigt fin liten textstämpel...Använde den förra veckan och kunde inte låta bli att använda den igen. Den säger så himla mkt med så få ord. Jag fortsätter att blogga ifrån sjukstugan. Nu verkar det som att de två minsta barnen hämtat sig skapligt men den största kämpade med 40 gradig feber idag. Mina planer för veckan har gått om stöpet då jag själv även åkte på influensan och stupat i säng tidigt om kvällarna. Mkt pyssel har jag inte orkat så denna veckan blir det bara ett inlägg från mig. Hade hoppats på en mer givmild grand finale då det är min sista vecka som gäst DT. Jag hoppas att jag får komma åter och göra bättre ifrån mig ;)...

Denna veckan blev det ett kort med stämpeln som jag nämnde ovan "Du lyfter mig", den hittar du HÄR. Så himla användbar stämpel och alldeles lagom stor. Ibland kan det vara svårt med textstämplar när de ska rymmas tillsammans med färglagda motiv och annat, men denna har en perfekt storlek!

Cardstocket jag har använt som bas är Coré Dinations White wash collection. Jag gillar dessa sandpappringsbara papper. Jag har valt att hålla kortet ganska "rent", tycker ibland att det kan räcka. Även om jag kanske mer är åt "more is more" hållet kan "less is more" vara ganska talande...

Nej, nog jiddrat från mig! Jag tackar och bockar till Ciza som gav mig möjligheten att få vara gäst DT hos underbara PYSSELDAGS. Kan ju säga att det inte är precis färdigshoppat i denna butik ;). 

Jag hoppas vi ses igen!

Många kramar // Kasia

5 kommentarer :

 1. Suuperfint Kajsa! Den stämpeln åker upp på min önskelista!!
  Det gör ochså den vackra rosenkrukan - var hittar jag den?
  Kram och krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Tack för en underbar månad med mycket inspiration! :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det har varit roligt att följa din gästmånad, diggar detta kortet massor, med fjärilarna som flyger ur kuvertet.

  SvaraRadera
 4. Tack för era fina kommentarer. Blomman i krukan är en stämpel från Papermania, ny för i vår.

  SvaraRadera
 5. Så fint! Jätteläckert med kuvertet och fjärilarna. Blomkrukan är också mycket fin.
  Kram Rosa

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!