21 jan. 2013

Bloggar från sjukstugan...

Jaha, då har den underbara influensan gjort ett märkbart besök i mitt hem. Två barn och make ligger däckade i feber. Själv känner jag att snart lär jag nog få göra dem sällskap. Dagens inlägg blir därför lite sparsmakat. Jag bjuder på två tags, distressade med Distress Ink Pads.

 På denna tag har jag använt en väldigt användbar liten textstämpel. Små textstämplar är smidiga att använda. Stämpeln heter "Du lyfter mig" och den hittar du HÄR! Tyckte de passade bra ihop med en salig massa fjärilar. Samtliga andra av stämplarna kommer från ett märke som heter Just Rite.


 Här kommer en favorit i repris, döskallarna! De hittar du HÄR! Åh, vad jag gillar denna stämpel!! Kommer att användas mkt här hemma kan jag säga. De andra stämplarna kommer från Tim Holtz och är ur hans serie Stampers Anonymous. 

Det får faktiskt räcka för mig idag. Känner att sängen och sjuka barn påkallar min uppmärksamhet!
På återseende/ Gäst DT Kasia

5 kommentarer :

 1. Jättehärliga tags!!!
  Underbara färger och motiv. :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga och färgglada tags tycker mycket om tagen med du lyfter mig.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 3. Fräcka tags och härliga färger gillar den första mycket med den texten.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 4. Tack för era fina kommentarer! Värmer alltid gott! Ulla, jag gillar oxå den textstämpeln...så enkel men säger väldigt mkt!

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!