9 jan. 2013

Babykort och presentask!

Idag vill jag visa ett litet set jag har gjort till en nyfödd liten flicka. Jag har utmanat mig att inte göra som jag brukar och använda mig av de vanliga shabby-grejerna, utan försöka vara lite mer clean and simple. Det gick sådär. ;-)


 Mitt kort går i grönt och rosa, med papper från Pebbles. Jag velade mycket fram och tillbaka, men valde till slut att hålla kortet så rent jag kunde och inte pyssla till det för mycket. Den lilla provdockan är en die från Tim Holtz som jag stansat ut två av. Den ena stämplade jag på med Tomten i rosa, sedan monterade jag den ovanpå den andra med 3D-kuddar.


Insidan har jag hållit lika enkel, men jag kunde inte låta bli att stämpla lite i hörnen på det svarta pappret med ring-stämpeln. Både den och ordet Välkommen är stämplade med en vit stämpeldyna.


Den söta presentasken är en liten take away-låda som man kan få när man köper kinamat. Jag snubblade över den av en slump i veckan, och var tvungen att köpa några stycken... Här har jag färglagt en digital stämpel från Saturated Canary med ProMarkers och sedan stansat ut motivet. Jag fäste det på ett litet tårtpapper som jag sedan limmade fast på lådan. Eftersom lådan är gjord i glatt kartong gick det inte så bra att stämpla på den. Därför har jag stämplat ordet Välkommen på en vimpel som jag klippt ur 4CC-papper (samma som jag alltid skriver ut mina digitala stämpelmotiv på).


Hoppas att de nyblivna föräldrarna blir glada när de får detta, med en liten present i asken!

Tack för titten och kom gärna tillbaka imorgon, då bloggar Rosa.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!