27 jan. 2013

Annorlunda altring

Idag visar jag ett projekt som jag velat göra väldigt, väldigt länge, men som aldrig blivit av. Jag fick en glasflaska för 1-2 år sen i min adventskalender och jag har ända sedan Ciza släppte de franska skyltarna vetat exakt vad jag skulle göra med skyltarna och flaskan. Men inte förrän igår kväll blev det alltså av. Dock på ett helt annat sätt än jag planerade då i början.

Framsidan av flaskan. Jag har stämplat på tunt, fint linnetyg i lite beige ton med stämplarna skylt, adressat och kaffefläck. Jag sydde sen fast den stämplade biten på kraftigare, ljusare linneväv. Alla kanter fransade jag upp lite och distressade sen linnetygerna i kanterna med Distress pad Old paper.

Alltsammans monterades sen på flaskan med hjälp av öljetter och hampasnöre. Samma hampasnöre är använt för att linda om flaskhalsen för en ruffigare look. En gammal vinkork fick ett nytt liv.

Tack för titten! Glöm inte bort att DT-callet snart är till ända! Läs mer här.

1 kommentar :

  1. Jag älskar korsettvarianter, den här blev ju hur läcker som helst!
    Kram Rosa

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!