14 jan. 2013

Alla hjärtans dag närmar sig....

Jo, det är ju faktiskt så. Idag på dagen är det en månad kvar till Alla Hjärtans Dag!! Hur brukar ni fira? Jag och maken gör inte så mycket väsen av oss längre, kanske vi hittar tillbaka till det när vi inte har tre små som ständigt pockar på uppmärksamhet. Men en liten blomma eller nåt brukar vi försöka komma ihåg.

Med det i tanken tänkte jag visa ett Alla Hjärtans Dag kort med vampyrtema. Kanske är det någon som passar på att ha ett Twilightmaraton på deras alla hjärtans dag?!


Denna stämpel är digital. Ville bara visa hur man med enkla medel kan dekorera kortet. Jag har enbart använt mig av egengjorda pappersblommor. Stansat ur och skrynklat till dem och givetvis inkat kanterna. 

På insidan har jag denna underbara stämpel!!! Det är ju precis så det känns när man är riktigt förälskad!

Spetsbandet lät jag gå runt på baksidan av kortet oxå, så att det inte skulle bli en så stum baksida. Motivet är färglagt med Distress Ink Markers, mina absoluta favoritpennor just nu.

Så på återseende om en vecka igen! Då ska vi se vad jag ska hitta på för något skojsigt då. Kommer nog att gå i kärlekens och vänskapens tecken igen.....Men det kan ju aldrig vara fel ;).

// Kasia (Januari månads Gäst DT)

4 kommentarer :

 1. Så underbart vackert kort till Alla hjärtans dag. Fick förfrågan i affären där jag lägger kort till försäljning om jag inte skulle göra några till den 14/2 det är på gång sa jag. Var hittade du denna underbara stämpel.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. Svar till Ulla: Stämpeln finns i pysseldags webshop, länk finns här på sidan högt upp till vänster. Kolla sen under gummistämplar: textstämplar: bröllop och kärlek så finns den där på sidan 2.

  SvaraRadera
 3. Textstämpeln finns son ovanstående författare nämnt i Pysseldags shop. Den andra stämpeln på framsidan är en digital stämpel från ett företag som heter Tiddly Inks. Sök på google så hittar du dem. Tack för den snälla kommentaren!
  //Kasia

  SvaraRadera
 4. Som ovanstående författare nämnt finns textstämpeln i Pysseldags shop. Motivet på framsidan är från ett företag som heter Tiddly Inks och det är en digital stämpel.
  //Kasia

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!