28 dec. 2012

Uppskattningskort med julängel

Mitt inlägg den här veckan blev lite försenat, men nu får ni i alla fall se kortet som jag gjort åt en vän, som ville visa någon sin uppskattning.

På framsidan har jag monterat en färglagd julängel från Saturated Canary på mönsterpapper och en vimpel. stämpelmotivet har jag färglagt med ProMarkers.


Jag har färgat in alla kanter med Distress Ink Tumbled Glass. Snöflingorna kommer från Pink Paislee. Jag Har ju nästan alltid rosor på mina kort och detta blev inget undantag. Mottagarens favoritfärg är förresten turkos. Märks det?


På insidan använde jag ett matchande mönsterpapper som jag stämplade med två olika textstämplar på. Dels hälsningen, i svart: Från en vän till en annan (finns både som gummistämpel och digital stämpel), och dels Gör som havet - våga (finns både som gummistämpel och digital stämpel), lite mer diskret med Tumbled Glass i ena hörnet. En ensam snöflinga fick pryda insidan och så fanns det gott om plats för en handskriven hälsning.
Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!