27 dec. 2012

Orientalisk värmelykta

Hej!

God fortsättning önskar jag er!

Idag visar jag ett kort som INTE är ett julkort, kors i taket :-) Jag har gjort ett kort som är tänkt att sprida värme.

Jag har använt mig av digistämpeln lykta och skrivit ut den på akvarellpapper. Jag har färglagt den med Distress markerpennan Brushed corduroy. "Glaset" har jag skurit ut och sedan satt en bit overheadfilm bakom istället.
Lyktan har jag blingat med några lila stenar och så har jag stansat ut fyra hörn med en spellbinder-die. Guldglitter och lila fick ge lite orientalisk känsla över kortet.

 
 
Innanför glaset skymtar en liten fe. Det är en stämpel från Lilly of the Valley. 
 


Jag har skurit ut en bit av fronten och satt lyktan över. Fe-stämpeln sitter på insidan av kortet. Här har jag använt mig av gummistämpeln Varma tankar... när orden inte räcker till. Den är tillfälligt slut i gummivarianten men finns även som digistämpel.

 
 
Här är en närbild på LOTV-stämpeln. Jag har färglagt henne med Distress markers. Stansen jag använt runt henne är Spellbinders lable 22.
 

 
 
Det var allt för mig för i år! Lämna gärna en kommentar innan du går, alltid roligt att få veta vem som varit här på besök.
 
Jag passar på att puffa för vår månadstävling som du hittar längst upp i vänstermarginalen.
 
KRAM och Gott Nytt År!
Rosa
 
 

 


3 kommentarer :

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!