31 dec. 2012

Nyårsafton


Hej på er! Anneth/Lillnettan här igen. Vad associerar ni med nyår? För mig innebär nyår glittrande raketer mot nattsvart himmel (eller ännu hellre sakta stigande khom loy-lyktor), bubbel i fina glas och ett tillfälle att fundera över det gångna året och på det kommande. Till det här enkla distressrutekortet har jag valt en stämpel vilken får agera som nästa års ledord: "Thou shall not take shit".


Kortvikningen hittade jag av en slump på nätet när jag googlade efter inspiration. Jag tyckte att den var enkel och smidig om man vill ha ett kort som utan problem kan stå stadigt men inte orkar göra ett stafflikort. Man utgår från ett stycke cardstock i storlek 12 x 29 cm och bigar sedan vid 12 cm, 14.5 cm och 17 cm. Resultatet blir som ett litet tält när man har fäst ihop kortsidorna upptill.

Jag vill också ta tillfället i akt att tacka Ciza för att jag har fått gästa Pysseldags under december och önska både henne, DT-teamet och alla er fina läsare ett riktigt Gott Nytt År!


Kramar,
Anneth

3 kommentarer :

 1. Himla fint! Jag ska absolut "låna" den har LO och teknik, det är så härligt. :D

  SvaraRadera
 2. snyggt tältkort! Gott nytt år Anneth!
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 3. Tack Anneth för en underbar och inspirerande DT-månad! Det har varit jättekul att ha med dig. :) Som tack har du nu 10% rabatt under ett år i Pysseldags shop.:)

  SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!