29 dec. 2012

Kort med sedelficka

Idag bjuder jag på ett beställningskort med plats för en peng. Stommen är vit cardstock, sen har jag skurit till en grön matta, bara millimeter större än mönsterpappret jag skurit till. Jag hittade fyra små söta blomrutor i gömmorna, mattade dom med grön cs, skar sen till en bit mönsterpapper med grön matta och monterade den med distanstejp på kortet, med en bit spets under. Lade sen på ostduk, monterade på mattan och monterade sist blomrutorna med distanstejp ovanpå ostduken. Jag köper min distanstejp på Ica Maxi, billigt och bra. Monterade ihop ett blomhörn, ett metallhörn och en utstansad banner med jubilarens namn. Silvrigt "60" i en hörnet av blomkvadraterna, olika glitterlim på blommorna, pärlor av perfect pearl - detaljer som man ser efter att man tittat på kortet ett tag.

Insidan, det skulle vara plats för en peng. Jag skar till mönsterpapper i en rektangel, och sen ett stort hörn och ett litet hörn diagonalt mot varandra. Då går det lätt att lägga i pengen och få den att ligga kvar. Stämplade med hörn, Livet är inte dagarna... och använde swirlhörnet av Det som är gjort.... Stansade sen ut en ruta för själva hälsningen, där jag stämplat med Grattis på födelsedagen, önskar och använde &-tecknet från stämpeln Du & Jag.

Baksidan, med utstansade rektanglar för min härliga handgjort av-stämpel. Du vet väl att du kan beställa din egen Handgjort av-stämpel hos Pysseldags?!

Tack för idag!

1 kommentar :

  1. Så snyggt kort roligt att få nya ideér när man kikar runt hos er andra.
    Kram Ulla

    SvaraRadera

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!